Toimitus- ja sopimusehdot

Jotta tiedät, miten tilaus ja toimitus Art24.fi-verkkokaupasta Sinulle tapahtuu, luethan nämä toimitus- ja sopimusehdot.

Uutinen 10/2019: Toimintamme on sivutoimista. Poistimme pankki- ja korttimaksut käytöstä. Tilaustapana on nyt ainoastaan toimitus pääkaupunkiseudulle ja maksu toimituksen yhteydessä. Näin voimme varmistaa, että toimitus varmasti onnistuu molemmille osapuolille sujuvalla tavalla ennen kuin maksua tarvitsee suorittaa.

Tilauksen tekeminen

Verkkokaupasta ostamisessa on seuraavat vaiheet.
1. Asiakas valitsee haluamansa taulut sekä mahdolliset lisävarusteet.
2. Asiakas siirtyy ostoskorista kassalle ja valitsee haluamansa toimitus- ja maksutavan sekä vahvistaa tilauksen. Kauppa syntyy asiakkaan ja Art 24 Oy:n välille.

Asiakas saa tilausvahvistuksen sekä verkkokaupan kautta että sähköpostitse.

Tilaus on mahdollista tehdä myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Tilauksen maksaminen

Asiakas voi maksaa usealla eri vaihtoehtoisella tavalla:
1. Pankkisiirto (suomalaisten pankkien maksupainikkeet)
2. Luotto- ja debitkortit (Visa ja Mastercard)
3. MobilePay
4. Osamaksu
5. Lasku (vain yrityksille)
6. Käteinen (toimituksen yhteydessä)

Maksutapojen 1.-5. maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4, payform@bambora.com, 029 300 5050 (arkisin klo 9-16), Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut Art 24 Oy:lle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen siten, että kukaan ulkopuolinen taho ei näe maksutapahtuman tietoja.

Tarkempia tietoja kustakin maksutavasta:

1. Pankkisiirto: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken.

2. Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

3. MobilePay: Asiakas voi maksaa MobilePay-lompakolla mikäli asiakas on sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

4. Osamaksu: Jousto ja Euroloan:
– Jousto: Asiakas voi maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saa 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com
– Euroloan: Euroloan Laskulla asiakas saa tilaamansa tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Asiakas voi myös halutessaan muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessa asiakas voi valita itselleen sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saa tilaamansa tuotteet ennen maksamista. Asiakas voi myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelulle on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu. Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella.

5. Lasku (vain yrityksille): Maksutavan tarjoaa Laskuyritykselle.fi. Palvelun käyttö ostosten tekoon on maksutonta. Lisätietoja Laskuyritykselle.fi-palvelusta osoitteessa www.laskuyritykselle.fi. Yritys saa laskun valintansa mukaan joko e-laskuna tai sähköpostin välityksellä PDF-laskuna. Yritys saa 14 päivää maksuaikaa.

6. Käteinen: Asiakas maksaa tilauksen toimituksen yhteydessä ja saa maksustaan kuitin. Tämä maksutapa on mahdollinen ainoastaan (1) toimitusten yhteydessä pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa sekä (2) noutojen yhteydessä Espoon varastolta.

Toimitustavat

Toimitukset Suomeen ovat ilmaisia. Asiakkaan valittavissa olevat toimitusvaihtoehdot riippuvat asiakkaan sijainnista:

Pääkaupunkiseutu ja kehyskunnat (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio, Tuusula, Nurmijärvi, Kerava, Järvenpää, Sipoo):
1. Toimitus koti- tai toimisto-osoitteeseen: Ilmainen. Toimitukset tehdään asiakkaalle sopivana päivänä arki-iltaisin kello 18-20 välillä, mutta asiakkaan on mahdollista sopia myös muista toimitusajankohdista. Art 24 tiedustelee asiakkaalta asiakkaalle sopivaa toimituspäivää. Asiakas voi myös kirjata sopivan toimituspäivän tilauksen yhteydessä.
2. Nouto Espoon varastolta: Ilmainen.

Muu Suomi:
1. Toimitus lähimpään Matkahuollon asiamieskauppaan: Ilmainen. Kun Art 24 lähettää toimituksen, asiakas saa seurantatunnuksen, jonka avulla asiakas voi seurata lähetyksen etenemistä reaaliaikaisesti. Lähetys toimitetaan lähimpään Matkahuollon pisteeseen tai yhteistyökauppaan tai -kioskiin, joita on ympäri Suomea yli 1000. Osoitettasi lähin toimituspiste vahvistetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen. Voit halutessasi valita itse toimituspisteen ja kirjoittaa sen tilauksen yhteyteen (https://www.matkahuolto.fi/toimipisteet/toimipistehaku/ ”paketin nouto”). Suurin osa toimituspisteistä on R-Kioskeja ja K-Marketteja. Saat tiedon tekstiviestillä, kun lähetys on valmiina noudettavaksi. HUOM. Art 24 ei voi toimittaa XXL- tai XXXL-kokoisia tauluja muualle Suomeen (pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien ulkopuolelle) taulujen todella suuren koon vuoksi.
2. Nouto Espoon varastolta: Ilmainen.

Toimitusten mahdolliset ongelmatilanteet asiakkaasta tai Matkahuollosta johtuen:
a. Toimitus koti- tai toimisto-osoitteeseen: Jos asiakasta ei tavoiteta sovitusta toimitusosoitteesta sovittuna aikavälinä, asiakas on velvollinen korvaamaan turhasta toimitusyrityksestä 39 euroa. Vastaanoton laiminlyönti ei ole sama asia kuin peruutus tai palautus.
b. Toimitus lähimpään Matkahuollon asiamieskauppaan: Jos asiakas ei lainkaan nouda toimitusta Matkahuollosta, asiakas on velvollinen korvaamaan turhasta toimitusyrityksestä 39 euroa. Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus tai palautus. Jos noudettava toimitus on vioittunut, asiakkaan pitää tehdä toimituksesta reklamaatio Matkahuoltoon välittömästi.
c. Nouto Espoon varastolta: Jos asiakas ei lainkaan nouda tekemäänsä noutotilaustaan varastolta kuuden kuukauden aikana tilaushetkestä, voi Art 24 poistaa odottavan noudon ilman mahdolliseen tehtyyn maksuun liittyvää hyvitystä.

Hinnat, kampanjat ja tuotteet

Tuotteiden hinnat on ilmoitettu Art24.fi-verkkokaupassa. Verkkokaupassa voi olla tarjouksia, jotka ovat saatavilla kaikille tai ainoastaan erityistä kampanjatunnusta vastaan. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Art 24 pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Taulut myydään ilman tietoa taiteilijasta.

Peruutukset ja palautukset

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa sähköpostitse.

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaus tai osa siitä 21 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautuksen yhteydessä asiakkaan on meneteltävä seuraavasti:

1. Asiakas lähettää palautusilmoituksen sähköpostitse info@art24.fi – asiakas mainitsee palautusilmoituksessa palautettavien tuotteiden tuotenumerot, yhteystietonsa sekä tilinumeronsa.
2. Asiakas palauttaa tuotteen Art 24:lle (Porthaninkatu 6 B 41, 20500 Turku tai erikseen sovittuna viemällä Espoon varastolle) siten, että tuote lähtee matkaan ennen määräajan umpeutumista sekä saapuu Art 24:lle alkuperäiskunnossa.

Art 24 palauttaa asiakkaan maksaman summan (osapalautusten tapauksessa palautettujen tuotteiden hinnan) asiakkaan tilille, kun Art 24 on vastaanottanut ja hyväksynyt palautuksen. Mikäli tuote on vahingoittunut tai käytetty, Art 24 pidättää oikeuden vähentää hyvitystä asiakkaalle osin tai kokonaan.

Tietojen käsittely

Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tarkat tiedot on annettu täällä: rekisteriseloste ja tietosuojalauseke.

Vastuunrajaus

Art 24 ei ota vastuuta taulun asennuksesta, puuttellisesta ripustuksesta tai muusta käytöstä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Lisävarusteina myytäviä sähkölaitteita saa käyttää vain sisätiloissa eikä niitä saa jättää ilman valvontaa. Art 24:n vastuu rajoittuu kaikissa tilanteissa tilauksen kokonaisarvoon.

Yhteystiedot:
Art 24 Oy
Porthaninkatu 6 B 41, 20500 Turku
info@art24.fi
0403625631

Haluamme, että olet tyytyväinen! Ota yhteyttä missä tahansa kysymyksessä.