Yritys

Art 24 Oy (y-tunnus 2830312-6) on suomalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut suurikokoisten öljyväritöiden kauppaan. Suuri maalaus on sisustuselementtinä poikkeuksellinen: se antaa tilaan arvokkaan yleisilmeen, luo viimeistellyn vaikutelman sekä tuo persoonallisen tunnelman.

Kaikki taulumme ovat korkeatasoisia, käsinmaalattuja öljyväritöitä. Suurin osa tauluistamme on maalattu Shenzhenin vapaakauppa-alueella Etelä-Kiinassa, joka lienee maailman suurin ammattikuvataiteilijoiden keskittymä. Osa tauluistamme on signeerattuja. Emme kuitenkaan myy tauluja taiteilijan nimellä; taulut myydään siis ilman tietoa taiteilijan taustasta.

Tauluissa on käsityönä asennetut korkeatasoiset Première-kehykset. Kehystäminen on Suomessa kallista – meiltä voit löytää öljyvärityön huippukehyksillä halvimmillaan hinnalla, jolla muualta saisit pelkät kehykset!

Tyytyväisyystakuu: jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa taulun. Haluamme, että olet tyytyväinen!

Kuljetus on aina ilmainen. Toimitamme taulut hyvin pakattuina kotiasi lähellä olevaan Matkahuollon pisteeseen, joita on Suomessa on yli tuhat. Tyypillisesti piste toimii ruokakaupan tai kioskin yhteydessä. Pääkaupunkiseudulla toimitamme taideostoksesi suoraan kotiisi tai työpaikallesi (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio, Tuusula, Nurmijärvi, Kerava, Järvenpää, Sipoo). Uutinen 10/2019: Toimintamme on sivutoimista. Toimitustapana on nyt ainoastaan toimitus pääkaupunkiseudulle ja maksu toimituksen yhteydessä.

Myymme myös kohdevaloja, joilla varmistat taulun huomioarvon osana sisustusta.

Myös ripustustarvikkeet sisältyvät aina taulun hintaan.

Haluamme kantaa pienen kortemme kekoon lasten hyväksi, ja lahjoitamme 10 % tuloksestamme Pelastakaa Lapset ry:lle.

Olet tervetullut tutustumaan Espoon varastollemme – ehdota Sinulle sopivaa ilta-aikaa ja palaamme Sinulle. Ota meihin yhteyttä:

info@art24.fi